Nie som žiadna bábovka

15,99 s DPH

Z pečenia, či varenia netreba mať strach. Stačí len povoliť uzdu svojej fantázii a skúšať. Nie je dôležité mať na záver dokonalo „nastajlovaný“ koláč, ale užívať si to s láskou a úsmevom.

Okrem množstva receptov, nielen pre deti, v nej nájdete aj rozhovory s lekármi, ktorí mi poskytli rozhovor a pozreli sme sa spolu na zúbok kravskému mlieku, či lepku, ktoré sa vplyvom novodobých trendov dostali na pranier a maminy sa ich doslova boja dávať svojim deťom, aby im neublížili.

Venovali sme sa aj problematike zavádzania príkrmov pre najmenšie detičky a snáď vám pomôže trošku sa zorientovať. Verím, že sa vám moja „bábovka“ bude páčiť, nechala som v nej kus môjho života a srdca.

Katalógové číslo: ISBN 978-80-972407-0-7 Kategórie:

Popis

O knihe

Je to krásny pocit, keď sa záľuba stane niečím viac, ako len vypĺňaním voľných chvíľ. Takto nejako vznikala aj moja kuchárska kniha. Začalo to pár receptami na blogu a vašou neuveriteľne pozitívnou odozvou na moje recepty. Po rokoch som sa rozhodla, že nechcem, aby sa stratili niekde vo virtuálnom časopriestore, a tak som ich spísala do mojej “bábovky”. Okrem množstva receptov, nielen pre deti, v nej nájdete aj rozhovory s lekármi, ktorí mi poskytli rozhovor a pozreli sme sa spolu na zúbok kravskému mlieku, či lepku, ktoré sa vplyvom novodobých trendov dostali na pranier a maminy sa ich doslova boja dávať svojim deťom, aby im neublížili. Venovali sme sa aj problematike zavádzania príkrmov pre najmenšie detičky a snáď vám pomôže trošku sa zorientovať. Verím, že sa vám moja „bábovka“ bude páčiť, nechala som v nej kus môjho života a srdca.
nie-som-ziadna-babovka-miriam-smahel-kalisova-kniha-3

nie-som-ziadna-babovka-miriam-smahel-kalisova-kniha-cviklovy-cheesecake-s-bielou-cokoladou-a-ruzovou-vodou

Cviklový cheesecake s bielou čokoládou a ružovou vodou

Tak táto potvorka ma riadne potrápila Ale s výsledkom som nadmieru spokojná. Náš kamarát Števík, ktorý dovtedy jedol cviklu akurát tak zaváranú od maminy, mal tú česť testovať výsledný produkt. Vôbec nechápal a neveril, že je cviklový. YEEES! A naša Miuška je momentálne vo fáze, že je posadnutá myškou Minnie, tak ju volá „miniovská“ tortička alebo ružový koláčik. Tuším už viem, akú tortu jej tento rok urobím na narodeniny

 

nie-som-ziadna-babovka-miriam-smahel-kalisova-kniha-makovo–ceresnova-babovka

 

Makovo–čerešňová bábovka

Nik, kto miluje mak, tejto bábovke neodolá. Naozaj odporúčam použiť aj biely mak, pretože má jemnejšiu chuť a krásne s modrým ladí. Keď ale biely mak doma nemám, pokojne použijem iba modrý. Verím, že vám bude chutiť minimálne tak, ako nám. Toto je tiež jeden z mojich nočných pokusov. Z rúry som ho vytiahla okolo pol jednej v noci. Ešte z horúceho som odrezala jeden kúsok, že veď ochutnám ten zázrak…a doslova som sama „zožrala“ skoro celú bábovku na jednu šupu a zapíjala mliekom. Miuške som s ťažkým srdcom nechala jeden kúsok, aby mala na raňajky. No konečná toto.

 

nie-som-ziadna-babovka-miriam-smahel-kalisova-kniha-spaldova-pizza

Špaldová pizza

Aj tento recept vznikol na chate u mojich rodičov, keď sme s maminou chceli potešiť našich chlapov, ktorí dostali chuť na pizzu. Donáška do lesa tam nefunguje, ale múku a pec máme, tak prečo to neskúsiť? Zamilujete si ju! Sľubujem!

knizka-taska-kombo-2

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.